FAQ  
    
OM OS

71 99 57 84

hverdage kl. 9 - 17


Byggesagkyndig

Hvad er en byggesagkyndig?

I forbindelse med køb og salg af huse, er det en god idé at få en byggesagkyndig ind over handlen.

Det er en stor beslutning at sælge sin bolig, og det er en stor beslutning at købe en ny. Begge dele har også stor betydning for privatøkonomien. Derfor er det fornuftigt at benytte sig af en byggesagkyndig, som kan skabe overblik over købs- eller salgsprocessen, og som kan give den bedst mulige, uvildige rådgivning.

Byggesagkyndige er byggeteknisk uddannede personer, og de er beskikket af By-, Bolig- og Landdistrikter. De byggesagkyndige kan specialisere sig inden for forskellige områder og lave dokumenter som tilstandsrapporter, el-rapporter eller energimærker, eller de kan være behjælpelige med alle tre ting. Som køber kan man også benytte sig af at have en byggesagkyndig med sig, når man er ude for at kigge på hus.

En byggesagkyndig kan lave et gennemført og kvalitetsbevidst eftersyn på ejendommens tilstand. Som fagmand kan den byggesagkyndige finde eventuelle fejl og mangler, man som almindelig køber eller sælger ikke har nogen chance for selv at finde. Den byggesagkyndige må kun besigtige synlige bygningsdele, og de må altså ikke brække gulve op for at se nedenunder eller lignende.

Hvad koster en byggesagkyndig?

Priserne for den byggesagkyndiges opgaver kan variere, og nogle af priserne er fastsat af staten, mens andre opgaver er op til det enkelte firma at prissætte.

Hvad koster det hos Boliga?

Se nedenstående priser for vores forskellige pakker på huse op til 199 m2. For yderligere info, ring til vores kunderservice eller bliv kontaktet.

Komplet Pakke: Tilstand, EL-Rapport og Energimærke 10.195 kr.
Tilstandsrapport + EL-Rapport 7.495 Kr.
Energimærke (Ejendomme < 300 m2) 4.800 kr.
Tilstandsrapport + Energimærke 7.495 kr.

Hvad vi også kan hjælpe med?

Med Boliga Tilstandsrapport kan du få alle de nødvendige rapporter i forbindelse med salg af en ejendom, så du er dækket helt ind. Læs mere om vores andre services her:

<< Tilbage til Artikler og gode råd