71 99 57 84

hverdage kl. 9 - 17


Om Boliga Tilstandsrapport

Om Boliga Tilstandsrapport

Boliga Tilstandsrapport er startet for at sikre alle vores brugere et transparent og billigt alternativ når de skal bestille de nødvendige rapporter ifbm deres bolig salg.

Vi arbejder naturligvis udelukkende med certificerede og forsikrede konsulenter og vi dækker hele landet.

Produkter og Vejledning

Hos Boliga Tilstandsrapport sælger vi både Tilstandsrapporter, EL-rapporter og Energimærker. Vi har gjort det endnu billigere med vores forskellige pakkeløsninger og vi modtager alle vores bestillinger telefonisk så vi kan vejlede jer om de forskellige produkter og hvad i præcis har behov for inden i bestiller.

Ring til os på 71 99 57 84 eller udfyld vores kontakt formular her for at blive kontaktet.

Ansvar og fakturering

Alle rapporter udarbejdes af Boligeftersyn P/S v/Henrik Møgelgaard. Der gøres særligt opmærksom på, at Boligeftersyn P/S er ene ansvarlig for samtlige rapporter, og at Boliga ApS alene henviser brugere af Boliga.dk til Boligeftersyn P/S. Boliga ApS fraskriver sig derfor ethver ansvar for evt. fejl og mangler i rapporterne udarbejdet af Boligeftersyn P/S, og Boliga ApS kan derfor ikke ifalde noget ansvar i forbindelse med rapporterne udarbejdet af Boligeftersyn P/S.

Samarbejdspartnere

Boliga Tilstandsrapport samarbejder med leverandører, der udfører energimærkning, tilstandsrapport, el-rapport og ejerskifteforsikring. Se vores samarbejdspartnere her.