FAQ  
    
OM OS

71 99 57 84

hverdage kl. 9 - 17


Om Boliga Tilstandsrapport

En tryg bolighandel med Boliga Tilstandsrapport

Boliga Tilstandsrapport – siden 2010

 

Hos Boliga Tilstandsrapport har vi gennem mange år tilbudt boligsælgere at købe deres tilstandsrapport, energimærke og el-rapport i en samlet og overskuelig pakke.

 

I samarbejde med DOMUTECH P/S har vores certificerede konsulenter mange års erfaring i udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-rapporter på alle typer af ejendomme.

 

Ingen tillæg – fast pris

 

Vi tilbyder landsdækkende service og har en fast pris på boliger op til 199 m2. Hos Boliga Tilstandsrapport vil nemlig gerne øge gennemsigtigheden på markedet, og derfor er prisen altid den samme.

 

Vi tilbyder at udarbejde rapporter på alle ejendomme lige fra sommerhuse, til private boliger og store etageejendomme.

Om Boliga Tilstandsrapport

Boliga Tilstandsrapport vil sikre alle et transparent og billigt alternativ, når de skal bestille de rapporter, der er nødvendige i forbindelse med deres boligsalg.

 

Hos Boliga Tilstandsrapport arbejder naturligvis udelukkende med certificerede og forsikrede konsulenter, og vi dækker hele landet.

Produkter og vejledning

Hos Boliga Tilstandsrapport sælger vi både tilstandsrapporter, el-rapporter og energimærker. Vi har gjort det endnu billigere med vores forskellige pakkeløsninger, og vi modtager alle vores bestillinger telefonisk, så vi kan give den bedst mulige vejledning om de forskellige produkter.

På den måde kan vi nemlig sammen finde ud af, hvad lige præcis jeres behov er – før I bestiller.

 

Ring til os på 71 99 57 84 eller udfyld vores kontakt formular her for at blive kontaktet.

Ansvar og fakturering

Alle rapporter udarbejdes af DOMUTECH P/S. Der gøres særligt opmærksom på, at DOMUTECH P/S er ene ansvarlig for samtlige rapporter, og at Boliga ApS alene henviser til DOMUTECH P/S.

 

Boliga ApS fraskriver sig derfor et hvert ansvar for evt. fejl og mangler i rapporterne udarbejdet af DOMUTECH P/S, og Boliga ApS kan derfor ikke ifalde noget ansvar i forbindelse med rapporterne udarbejdet af DOMUTECH P/S.

Samarbejdspartnere

Boliga Tilstandsrapport samarbejder med leverandører, der udfører energimærkning, tilstandsrapport, el-rapport og ejerskifteforsikring.

Se vores samarbejdspartnere her.