71 99 57 84

hverdage kl. 9 - 17


Finansiering

Finansiering af din rapportpakke gennem LånLet

Ring til os på 71 99 57 84 og hør mere om vores finansieringsløsning eller klik på nedenstående link og følg anvisningerne for at finde ud af om du kan blive godkendt til et lån.

Mere om vores finansieringsløsningen

BoligaTilstandsrapport kan gennem vores samarbejde med LånLet tilbyde at finansiere jeres rapportpakke. Da det er billigere at bestille både Tilstandsrapport, El-rapport og Energimærke samtidig, og da vi oplever at nogen sælgere først har likviditeten til rådighed efter at ejendommen er blevet solgt, har vi valgt at tilknytte en finansieringsløsning til vores produkter.

Gennem dialog med LånLet har vi fundet en finansieringsløsning der passer godt til denne problemstilling. Derfor tilbyder vi lån der kan indfries til kurs 100, hvilket betyder at du altid kan vælge at betale hele restbeløbet tilbage uden meromkostninger. Det vil sige at så snart du har solgt din bolig kan du vælge at bruge noget af et eventuelt provenu på at udbetale restgælden og dermed slippe for at betale rente i restløbetiden.

Repræsentativt låneksempel:

Fuld pakke: 8.995 kr.Månedlig betaling er betinget af at du kan godkendes til finansiering og at der kan oprettes en låneaftale.
Udbetalt lånebeløb 8.995 kr., afbetalt over en periode på 24 mdr., med en debitorrente på 11,68%.
Ydelsen før skat er 471,98 kr./md. ÅOP før skat er 25,34 %. Samlede kreditomkostninger inkl. renter i løbetiden er 2.323,16 kr.

Vil du gerne kontaktes omkring Tilstandsrapport, Energimærke og Elrapport?eller ring

71 99 57 84